2013 m. sausio 2 d., trečiadienis

Dovanų idėjos (III dalis)

Taip, dovanų tema, matyt, niekada nebus iki galo išsemta. Ji ypatingai aktuali tiems, kurie nesnaudžia ir mėgsta nustebinti artimiuosius arba tiesiog kuria kiekviena pasitaikiusia proga. Ir neveltui - apdovanotųjų šypsenos atperka viską!:)

1. Akmenėliai
Turbūt sunku įsivaizduoti kaip apskritai galima dovanoti akmenis, bet čia ir yra visas triukas! Surinkęs saują gražiai nugludintų plokščių akmenų (tam gali sėkmingai pasitarnauti tavo kapstymaisi prie jūros), papuošk juos įvairiais užrašais, frazėmis ar piešinėliais, kurių paskirtis būtų tiesiog pakelti nuotaiką ir nuvogti šypseną kaskart draugui užmetus akį į dovaną. Pasistenk, kad užrašai būtų kuo artimesni tavo draugui - atsitiktinės citatos apie valstybės politiką ar katarsio svarbą gali ne kiekvienam būti prie širdies. Nebijok paeksperimentuoti skirtingais šriftais ir dydžiais - taip smagiau. Pagaliau, išpuošęs akmenėlius, sudėk jos į gražią lėkštelę/pintinę/maišelį ir, berrišęs savąjį meną ryškiu kaspinu, padovanok draugui - bus maloniai nustebintas! :)




2. Segtukai slapukai
Smagi dovana, reikalaujanti šiek tiek daugiau nei vidutinio kruopštumo - smagūs segtukai su žinute. Iš tiesų, ši dovana gali būti pateikta labai įvairiai. Viena vertus, surinkus nemažą medinių segtukų kolekciją, gali ją išdekoruoti, o viduje įsegti arba armonikėle sulankstyti linkėjimus. Kita vertus, dailūs segtukai gali būti tiesiog žavi puošmena prie kitos dovanos. Žodžiu, duok laisvę savo fantazijai, ir pirmyn!








3. Gražiausias paveikslas
Jei draugė mėgsta puoštis auskarais - tau pasisekė, gali nesunkiai nustebinti ją stilinga dovana (na, o jei moki auskarus gaminti pats/pati, tai kaip reikiant pasisekė ir tavo draugei). Išsirink dailų nuotraukų rėmelį (ypač tinka dideli ir sendinti), susirask gabalėlį drobės (geriausia jei būtų ne itin tanki) ir, žinoma, saujelę auskarų. :) Apgobus drobę rėmeliu, sukabink auskarus ir - voila, interjero detalė ir dovana viename!




Paveikslėliai iš weheartit.com ir pinterest.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą