2012 m. gruodžio 26 d., trečiadienis

Interjero idėjos: nuotraukų rėmeliai

Kaip žinia, studentai taip pat nori gyventi pakankamai stilingai ir skoningai įrengtuose namuose. Be abejo, pirmenybė teikiama ypatingai gero kainos-kokybės santykio pirkiniams, galbūt dėl to neretai prabangūs interjero žurnalai aplenkia studentų pašto dėžutes. Atsižvelgiant į unikalų studentų gyvenimo būdą ir dažnai neracionalų finansų paskirstymą ("ta suknelė buvo kaip tik man", "kokteilis tiesiog pats prašėsi nuperkamas", "ši rankinė ne tokia ir brangi" ir tt...), siūlau keletą smagių idėjų, pagyvinti savąjį būstą. Šįkart pagrindinė  ašis - nuotraukų rėmeliai.

1. Šiuolaikinis kairės rankos menas
Nuėjus į šiuolaikinio meno parodas ne vienam kyla mintis "ir aš taip galėčiau". Jei gali - kodėl gi ne? Griebk ryškią rašymo priemonę, pasiimk ją į ranką, kurios paprastai nenaudoji rašymui, ir duok valią fantazijai - galbūt tai bus trijų gnomų (žmonių nupiešti nepavyks, garantuoju) kelionė per Amazonės miškus, galbūt nupieši kambarioko portretą, o gal iliustruosi savąją ateitį, kokia ji bebūtų? Įrėmink šiuos meno kūrinius vienodais rėmeliais, laikydamasis simetrijos principo (jis atsvers tavo meno iracionalumą), ir štai - įstabus interjero aksesuaras!


2. Mėgstami piešinukai
Turbūt kiekvienas mūsų kompiuteryje turi skyrelį, pripildytą įvairiomis nuotraukomis, citatomis ar paveikslų reprodukcijomis. Kodėl gi jų neiškėlus į žemės šviesą ir nepasipuošus jais savo kambario? Susirask kuo įvairesnių rėmelių (galbūt jų rasi čia pat, namuose, seniai nebenaudojamų ir nereikalingų, priglaudžiančių nuotraukas, kurių reikšmės net nepameni) ir papuošk juos viskuo, kas tau gražu - atspausdintais meno kūriniais, nežinia iš kur atkeliavusiomis nuotraukomis ar smagiais užrašais. Pasirodo, tokia žavi eklektika gali visai neblogai derėti tarpusavyje!


3. Mano draugas Laikas
Visi žinome, jog studentams laikas dažniausiai nebūna pats geriausias draugas - eidamas savu nesuprantamu ritmu, jis dažnai sustoja ne ten, kur reikia (paskaitos) ir pralekia maloniausiomis akimirkomis (...). Vis tik galima pabandyti jį prisijaukinti - tam tereikia nedidelių smagių nuotraukų iš ypatingų jums gyvenimo akimirkų ir dvylikos rėmelių. Iš tvirtos medžiagos pagamintos rodyklės - jūsų valioje, sukioti jas galėsite kaip tik norite. 
"- Rytas?
 -  Ne, ne rytas, man dar naktis."
Ir panašiai :) Smagaus naudojimo!


Paveikslėliai iš pinterest.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą