2013 m. kovo 29 d., penktadienis

Spalvingi pavasario vakarai

   Turbūt dauguma mūsų po žiemos, trukusios kone pusę mūsų gyvenimo, priprato vakarais tenkintis piratiniais filmais, parduotuvių salėmis arba tais pačiais barais, sutraukiančiais masę tokių pat nuobodžiaujančių personų. Gera žinia ta, kad pavasaris vieną dieną tikrai ateis ir, pasidabinęs aukštesne temperatūra ir šiokiais tokiais saulės pliūpsniais, leis apversti savąją kasdienybę į smagiąją pusę. Nekantraujantiems švęsti pavasarį - keletas smagių idėjų, kaip nuskaidrinti šiltus pavasario vakarus :)


1. Kino seansai lauke
Pats didžiausias pavasario džiaugsmas - tai galimybė net saulei nusileidus būti lauke, nenušalant galūnių. Kūrybiški žmonės šį pokytį skubiai išnaudoja naujų filmų peržiūroms. Pripažink - gryname ore, įsisukus į minkštą pledą arba užsiropštus ant mašinos kapoto, filmas stebuklingai tampa įdomesniu, gyvesniu ir tikresniu. O jeigu vakarą pagardinsi šilta arbata, keptais ir sausainiais ir jaukiomis švieselėms, bus kaip Kalėdos, tik pavasarį :) Viskas ko reikia - laisvos lygios sienos, šiek tiek aparatūros, nematyto filmo ir draugų kompanijos. Bus smagu! ;)


2. Šokiai pokiai
Pabudus iš žiemos miego, turbūt ne vienam norisi pajudėti, pasportuoti ar tiesiog išjungus savo naują geriausią draugą - kompiuterį, išeiti "į žmones" ir aktyviai pavakaroti. Tokiu atveju, griebk šokių partnerį (nesvarbu patirtis, svarbiausia - noras), ir skubėk išbandyti įvairiausių šokių pamokas. Atšilus orams, jos pamažu persikelia į gatves, kur jauni mokytojai dalinasi savo patirtimis, o aktyvus jaunimas, kaip sakoma "kaip moka, taip šoka". Pati vakar nežinomu būdu atsiradau lindyhop'o šokių vakarėlyje - smagu be galo, atmosfera tokia draugiška ir dvelkianti laisve, kad pasimiršta visi kasdieniniai rūpesčiai ir bėdelės. Kita draugė pasakojo, jog mėgsta pasivaidenti liaudiškų šokių pamokose, vykstančiose ant Tauro kalno - sakė rekomenduotų visiems, norintiems pravėdinti galvą ir smagiai pavakaroti. Tad, ko dar lauki? :)
Daugiau info rasi čia:


3. Iš miesto - į miestelį
Pavasaris taip pat džiugina tuo, jog prabunda ne tik gamta, bet ir mažyčiai kurortiniai miesteliai. Vienur atitirpsta ežerai, kitus - upės, o dar kitur žaliuojanti žolė kviečia pasivaikščioti po išmindytus takus. Kada paskutinįkart, turėdamas laisvą vakarą, pasisėdėjimą su draugais mieste pakeitei į pasivaikščiojimą mažyčių miestelių gatvelėmis?... Kada paskutinįkart buvai Kernavėje, Rumšiškėse, Nidoje, Trakuose, atsinaujinusiuose Birštone bei Druskininkuose?... Kada dalyvavai įvairiausiose mugėse, miesto šventėse ar kituose miestelių renginiuose? Ten įvairiausių įspūdžių taip pat galima prisirinkti, o svarbiausia - gali pamatyti, kad Lietuvoje tikrai yra ką veikti :)
Daugiau info:


Paveikslėliai iš weheartit.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą